Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar

Luani UK Lottery Online

9 905 571 €
Choose the type of ticket
Shuma:

Si të luani UK National Lottery

Të luash UK Lotto është e thjeshtë dhe argëtuese. Me pak fat, mund të jetë edhe fitimprurëse. UK Lotto bazohet në matriksin 6/59, që do të thotë se lojtari duhet të zgjedhë 6 nga 59 numra. Për të fituar jackpot-in, të gjithë numrat duhet të zgjidhen të saktë.

Çmimet e biletave të UK Lottery

Një rresht i vetëm në UK Lottery kushton €4, por ju duhet ta konsideroni blerjen e më shumë rreshtave për të rritur gjasat e fitores. Sa më shumë rreshta të keni, aq më të mëdha janë shanset tuaja.

Këshilla për UK Lottery

Mund të përdorni veglën zgjedhje-e-shpejtë dhe bileta do të plotësohet automatikisht dhe në mënyrë rastësore nga sistemi ynë. Mund të vendosni gjithashtu të përdorni data të rëndësishme ose numra të tjerë që besoni se janë me fat. Mund t’ju vlejnë gjithashtu edhe disa të dhëna statistikore. Këtu keni një listë të numrave që kanë rënë më shumë në UK Lotto.

Numrat që bien më shpesh janë: 9, 12, 15, 17, dhe 19.

OK