Eurojackpot

Luani Eurojackpot Online

33 000 000 €
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Zgjidh 5 numra and 2 Euronumbers OK Duke procesuar...
Choose the type of ticket
Shuma:

Si të luani Eurojackpot

Eurojackpot është një nga lotaritë më të famshme në Europë. Shorti i parë i Eurojackpot është hedhur në 2012.
Për të luajtur Eurojackpot, lojtari duhet të zgjedhë 5 numra nga 1 në 50, dhe dy numra shtesë nga 1 në 10.
Ju mund të përdorni veglën zgjedhje-e-shpejtë për t’i zgjedhur numrat në mënyrë të rastësishme. Zgjedhja e saktë e të 7 numrave është e detyrueshme për të fituar jackpot-in.

Çmimet e biletave të Eurojackpot

Një rresht i vetëm në këtë lotari europiane kushton €4. Kjo është kostoja e një shansi të vetëm për të fituar një nga jackpot-et e mëdha të Eurojackpot. E keni ju në dorë të vendosni se sa rreshta doni të mbushni. Sa më shumë rreshta të zgjidhni, aq më të shumta janë gjasat tuaja të fitores!

Këshilla për Eurojackpot Online

Kontrolloni rezultatet e arkivuara të shorteve për të parë se cilët numra kanë rënë më shpesh kohët e fundit. Mund të përdorni numrat e ashtu-quajtur të nxehtë (që bien më shpesh) apo të ftohtë (që bien më rrallë) në biletën tuaj. Kujtohuni ta plotësoni biletën me kombinime të ndryshme numrash.

OK