Lotari Online

Ne ju japim mundësinë të luani lotaritë më të famshme në botë: Powerball, Mega Millions, Eurojackpot dhe të tjera.
Të luash loto online është e thjeshtë – thjesht zgjidhni numrat që besoni se ju sjellin fat dhe merrni biletën tuaj. Më pas, prisni shortin dhe krahasoni numrat e biletës suaj me numrat e rënë në short. Nëse përputhen – keni fituar!

Shteti Lotaria Shorti Vargu i Hamendjeve Mundësitë për të Fituar Jackpot-i i Llogaritur  
Australia Oz Lotto Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 7/47 Mundësitë për të Fituar: 1 në 51 Jackpot-i i Llogaritur: 40 000 000,00 A$ Informacion Luaj
Australia Powerball AU Shorti i Ardhshëm: 7 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 7/35 + 1/20 Mundësitë për të Fituar: 1 në 44,38 Jackpot-i i Llogaritur: 20 000 000,00 A$ Informacion Luaj
Europë Eurojackpot Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/50 + 2/12 Mundësitë për të Fituar: 1 në 26,39 Jackpot-i i Llogaritur: 33 000 000,00 € Informacion Luaj
Europë EuroMillions Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/50 + 2/12 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12,98 Jackpot-i i Llogaritur: 217 000 000,00 € Informacion Luaj
World GG World Lottery Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/50 + 2/12 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12,97 Jackpot-i i Llogaritur: 101 800 000,00 US$ Informacion Luaj
World GG World X Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/50 + 2/12 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12,97 Jackpot-i i Llogaritur: 10 000 000,00 US$ Informacion Luaj
World GG World Million Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/50 + 2/12 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12,97 Jackpot-i i Llogaritur: 1 000 000,00 US$ Informacion Luaj
SHBA Mega Millions Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/70 + 1/25 Mundësitë për të Fituar: 1 në 24,12 Jackpot-i i Llogaritur: 377 000 000,00 US$ Informacion Luaj
Australia Saturday Lotto Shorti i Ardhshëm: 9 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 6/45 Mundësitë për të Fituar: 1 në 85,44 Jackpot-i i Llogaritur: 5 000 000,00 A$ Informacion Luaj
Germany Lotto 6aus49 Shorti i Ardhshëm: 6 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 6/49 Mundësitë për të Fituar: 1 në 31 Jackpot-i i Llogaritur: 22 000 000,00 € Informacion Luaj
Itali SuperEnalotto Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 6/90 Mundësitë për të Fituar: 1 në 20,58 Jackpot-i i Llogaritur: 26 800 000,00 € Informacion Luaj
Mbretëria e Bashkuar Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar Shorti i Ardhshëm: 6 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 6/59 Mundësitë për të Fituar: 1 në 9,27 Jackpot-i i Llogaritur: 8 500 000,00 £ Informacion Luaj
Mbretëria e Bashkuar Thunderball Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/39 + 1/14 Mundësitë për të Fituar: 1 në 13 Jackpot-i i Llogaritur: 500 000,00 £ Informacion Luaj
Brazil Mega-Sena Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 6/60 Mundësitë për të Fituar: 1 në 2 297,56 Jackpot-i i Llogaritur: 7 000 000,00 BRL Informacion Luaj
Austria Lotto Austria Shorti i Ardhshëm: 6 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 6/45 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12 Jackpot-i i Llogaritur: 1 000 000,00 € Informacion Luaj
Spain El Gordo Shorti i Ardhshëm: 10 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/54 Mundësitë për të Fituar: 1 në 6,16 Jackpot-i i Llogaritur: 5 300 000,00 € Informacion Luaj
Australia Mon & Wed Lotto Shorti i Ardhshëm: 6 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 6/45 Mundësitë për të Fituar: 1 në 85,44 Jackpot-i i Llogaritur: 1 000 000,00 A$ Informacion Luaj
Latvia Keno Letoneze Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 1 – 10 / 62 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 600 000,00 € Informacion Luaj
France Keno Franceze Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 2 – 10 / 70 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 2 000 000,00 € Informacion Luaj
France French Lotto Shorti i Ardhshëm: 6 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/49 + 1/10 Mundësitë për të Fituar: 1 në 5,99 Jackpot-i i Llogaritur: 5 000 000,00 € Informacion Luaj
Mbretëria e Bashkuar Set For Life (UK) Shorti i Ardhshëm: 7 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/47 + 1/10 Mundësitë për të Fituar: 1 në 12,4 Jackpot-i i Llogaritur: 3 600 000,00 £ Informacion Luaj
Spain La Primitiva Shorti i Ardhshëm: 7 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 6/49 Mundësitë për të Fituar: 1 në 8,43 Jackpot-i i Llogaritur: 15 700 000,00 € Informacion Luaj
Spain BonoLoto Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 6/49 Mundësitë për të Fituar: 1 në 8,43 Jackpot-i i Llogaritur: 400 000,00 € Informacion Luaj
Finland Keno Finlandeze Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 2 – 10 / 70 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 2 000 000,00 € Informacion Luaj
Brazil Quina Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/80 Mundësitë për të Fituar: 1 në 34,18 Jackpot-i i Llogaritur: 700 000,00 BRL Informacion Luaj
SHBA Poëerball Shorti i Ardhshëm: 6 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/69 + 1/26 Mundësitë për të Fituar: 1 në 24,87 Jackpot-i i Llogaritur: 435 000 000,00 US$ Informacion Luaj
SHBA Lotto America Shorti i Ardhshëm: 6 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 5/52 + 1/10 Mundësitë për të Fituar: 1 në 9,63 Jackpot-i i Llogaritur: 2 650 000,00 US$ Informacion Luaj
Poloni Keno Polake Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 1 – 10 / 70 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 500 000,00 US$ Informacion Luaj
World GG World Keno Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 1 – 10 / 70 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 1 000 000,00 US$ Informacion Luaj
Greece Keno Greke Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 1 – 12 / 80 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 1 000 000,00 € Informacion Luaj
Czechia Keno Çeke Shorti i Ardhshëm: 5 dhj 2023 Vargu i Hamendjeve: 2 – 7 / 60 Mundësitë për të Fituar: - Jackpot-i i Llogaritur: 50 000,00 € Informacion Luaj

Informacion për lotaritë

Ne përpiqemi për të krijuar eksperiencën më të mirë të të luajturit loto. Kjo është arsyeja që e publikojmë të gjithë informacionin për secilën lotari. Ju mund të gjeni rregullat e lojës, informacion për jackpot-in, çmimet, gjasat e fitores, këshilla dhe shumë më tepër. Ne jemi vetë fansa lotoje, kështu që e dimë se çfarë i duhet një fansi lotoje për të bërë qejf!

Si të luani loto online

Të luash loto online është e thjeshtë dhe argëtuese. Thjesht regjistrohuni në një llogari falas dhe zgjidhni një lotari që ju përshtatet më shumë. Ne ofrojmë bileta lotarie nga e gjithë bota, zgjidhni një ose luani shumë prej tyre! Është koha të zgjithni numrat e fatit – plotësoni biletën me numrat që keni zgjedhur vetë ose besojini fatit të verbër, duke përdorur veglën zgjedhje-e-shpejtë e cila do t’i zgjedhë në mënyrë rastësore numrat për ju.

Biletat që blini mund t’i gjeni në llogarinë tuaj të përdoruesit në çdo kohë. Duhet t’i kontrolloni menjëherë pas shortit, atëherë kur publikohen rezultatet në faqen tonë. Nëse numrat që keni zgjedhur përputhen me ata që kanë rënë në short – keni fituar!

Ne ju nxisim të kontrolloni informacionin rreth lotarive, të publikuar në faqen tonë. Aty do të gjeni disa fakte interesante për lotaritë që ne ofrojmë, si dhe këshilla për të rritur shanset tuaja të fitores.

OK