Великобритания Лото

Играйте UK Lotto онлайн

9905571 €
Изберете 6 номера ОК Обработка...
Изберете 6 номера ОК Обработка...
Изберете 6 номера ОК Обработка...
Изберете 6 номера ОК Обработка...
Изберете 6 номера ОК Обработка...
Изберете вида на билета
Сума:

тото билетиИграйте Национална лотария на Великобритания – тото билети

Мечтаете ли за незабравима почивка от другата страна на земното кълбо? Или може би искате да построите къщата на мечтите си? Всичко това е възможно! Всичко, което трябва да направите, е да участвате в Националната лотария на Великобритания, което позволява на хиляди хора да сбъдват мечтите си всеки ден. Националната лотария на Великобритания е британска лотария, която организира невероятни джакпоти. Купете билет и играйте! Lottomat – тото билети.

как да проверите резултатитеКак да участвате в Национална лотария на Великобритания, какво можете да спечелите, как да проверите резултатите?

Правилата за лото игра са невероятно лесни, това е проста игра с числа, която всеки може да разбере. Всичко, което трябва да направите, е да изберете шест числа от 1 до 59. Основната награда печели всеки, който е познал всички числа. Разбира се, ако има повече от един победител, паричната награда се разпределя пропорционално. Ако никой не успее да удари щастливата „шестица“, се прави преобръщане на лотарията, което може да достигне до неизмерими суми. Преобръщането означава, че стойността на основната награда се добавя към тази награда при следващото теглене, а ако никой не спечели отново, то наградата става още по-голяма.

Националната лотария на Великобритания има 5 нива, в които играчите могат да спечелят награда, но само 4 от тях предлагат парична награда. Най-ниското ниво, което се пада при познаване на две числа, дава възможност да получите безплатен билет за следващото теглене. Най-малката парична награда е 25 паунда.

Стойностите на наградите в британската лотария варират, например тегленето в сряда предлага награда от 2 000 000 паунда, докато наградата в съботното теглене е около 3,8 до 4 000 000 паунда.
В Националната лотария на Великобритания, преобръщанията се осъществяват много често, което означава, че натрупаната награда може да бъде наистина голяма и да достигне десетки милиони паунда. Това е чудесна възможност да спечелим наистина големи суми.
Максималното преобръщане в Националната лотария на Великобритания може да достигне до 22 000 000 паунда, въпреки че тази сума може да бъде увеличена от домакина на лотарията. Ако никой не удари джакпота след преобръщане, той се разделя между победителите, които са познали пет числа.

Текущите тегления за Национална лотария на Великобритания могат да бъдат проверени в нашата страница за резултати от тегления.

билет за Национална лотария на ВеликобританияКаква е цената на един лотариен билет за Национална лотария на Великобритания? Тото билети.

Вижте цената на един билет или няколко билета, като изберете опцията „Играй“. Попълнете билета с числата, които сте избрали, или използвайте опцията за избор на числа на случаен принцип, като цената ще бъде изчислена с помощта на калкулатор. Ако решите да изберете повече от един билет, уебсайтът LottoMat ще изчисли пропорционална цена за всички билети заедно.
Цената на билета е окончателната сума и включва както цената на билетите, така и комисионните. Ние гарантираме, че плащате възможно най-малко и че цените ни са конкурентни в сравнение с други продавачи.

UK Тото билетиКак да поръчате лотариен билет за Национална лотария на Великобритания?

Има два начина за закупуване на лотариен билет – лично, в избран лотариен офис, разположен на територията на Великобритания, или по Интернет. Използвайте офертата на уебсайта LottoMat, защото закупуването на билет от уебсайта на Националната лотария на Великобритания е възможно само ако имате британска банкова сметка. Нашият уебсайт предлага няколко различни начина за плащане, включително кредитна карта, електронен портфейл или чрез уебсайт Transferuj.pl. Приемаме електронни портфейли като Skrill и Bitcoin. Всички методи на плащане са напълно безопасни.

При попълване на лотарийни билети имате две възможности за избор – подбор на късметлийските числа лично или чрез метод за избор на случаен принцип, който се предлага във всяка лотария. Най-добрият метод е да заложите на няколко билета лично и на няколко, използвайки функцията за избор на случаен принцип.

Уебсайтът LottoMat Ви дава възможност да закупите билет по всяко време на денонощието и всеки ден от седмицата, така че можете да го направите, когато пожелаете. Всичко, от което се нуждаете, е достъп до Интернет и мобилно устройство, дори не е необходимо да напускате дивана си. Това не Ви ли се струва удобно?

След като закупите билети и заложите на тях, не забравяйте да посетите уебсайта LottoMat, който публикува най-новите резултати от тегления от британската лотария.

Когато използвате уебсайта LottoMat, може да имате банкова сметка в България!

Гарантираме, че закупените от нас билети са валидни и участват в тегленията за основната награда, а нашите клиенти могат да закупят билет във всеки един момент, по всяко време, от всяка точка по света.

Всичко, което трябва да направите, е да попълните билет и да играете за милиони.

Национална лотария - Тото билетиКак да участвате в Национална лотария на Великобритания? Тото билети.

Участието в Националната лотария на Великобритания е лесно и с малко късмет може да Ви осигури изключителен доход. Националната лотария на Великобритания се базира на системата 6/59, което означава, че играчът избира 6 от 59 числа. За да спечелите основната награда, е необходимо да сте познали всички изтеглени числа.

тото джокерСъвети за Национална лотария на Великобритания

  • Можете да използвате опцията за избор на случаен принцип, за да попълните билет с числа.
  • Можете да използвате дати, които са важни за Вас, или числа, които смятате за късметлийски.
  • Използвайте статистиките. Най-често изтегляните числа в Националната лотария на Великобритания са 9, 12, 15, 17 и 19.
  • Изберете числа в обхвата от 1-30 и 31-59. Уверете се, че са разнообразни.
  • Инвестирайте заедно с Ваши приятели и хора от семейството Ви, ще разделите сумата за билетите, а и ще имате още по-голям шанс да спечелите.
  • Играйте, когато преобръщанията са най-големи, защото точно тогава наградите са спиращи дъха.

числа за тотоНякои факти за Националната лотария на Великобритания

Историята на британските хазартни игри датира от 17-ти век, но до 1934 г. тя е била напълно незаконна на британските острови. Следващите десетилетия довели до либерализация на закона, което пък, от своя страна, довело до пълна свобода на лотарийните организации и способност за участие в международни лотарии. Понастоящем във Великобритания има няколко лотарии, но най-важната е Националната лотария на Великобритания, по-рано наричана Национална лотария.

Първото теглене на Националната лотария на Великобритания се провежда през 1994 г. и завършва със седем играчи, които удрят джакпота. За известно време лотарията се е радвала на невероятно голяма популярност, но, за съжаление, започват да се наблюдават значителни спадове, които налагат обновяването на имиджа, правилата и промяната в името в лотарията. В момента тя е най-популярната лотария в страната, като има групи от фенове и в чужбина. Днес, благодарение на Интернет, в нея могат да участват и хора извън Великобритания. Уебсайтът LottoMat Ви дава възможност да закупите билет за Националната лотария на Великобритания.