UK Lottery

Играјте ја Британската лотарија онлајн

9.905.571 €
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете 6 броеви ОК Се обработува...
Одберете го типот на овој билет
Сума:

Како да ја играте Британската лотарија онлајн

Играњето на Британското лото е едноставно и забавно. Со малку среќа, може да биде и профитабилно.Британското лото се базира на форматот 6/59, што значи играчот треба да одбере 6 од 59 броеви. Да го освоите џекпотот треба да ги одберете точно сите броеви.

Цена на тикетите за Британската лотарија

Една комбинација во Британското лото изнесува 4 евра,но треба да земете во предвид дека со купување на повеќе комбинации ги зголемувате шансите за добивка. Колку повеќе комбинации имате толку Ви се поголеми шансите за добивка.

Совети за Британската лотарија

Може да ја користете алатката quick-pick и тикетот автоматски ќе Ви се пополни со броеви преку нашиот систем.Можете да се одлучете и за користење на важни датуми или некои други броеви кои мислете дека Ви се среќни. Статистичките податоци може да Ви се од помош исто така.Овде имате листа на броеви кои биле најчесто извлечени во Британското лото. Најчесто извлечени броеви се: 9, 12, 15, 17 и 19.