UK Lottery

Igrajte UK lutriju Online

9.905.571 €
Choose the type of ticket
Suma:

Kako da igrate UK lutrijuKako da igrate UK lutriju, kako da osvojiti nagrade, kako da proverite rezultate?

Pravila loto igre su neverovatno laka, a radi se o jednostavnoj igri brojevima koju svako može igrati. Sve što trebate jeste da izaberete 6 loto brojevi u opsegu od 1 do 59. Glavna nagrada se osvaja ako pogodite svih 6 brojeva. Naravno, ako ima više pobednika, novčana nagrada će biti proporcionalno podeljena. Ukoliko niko ne pogodi 6 brojeva, nastaje prenos fonda, koji može rezultirati u neverovatnim novčanim iznosima. Prenos znači da će vrednost glavne nagrade biti dodan na glavnu nagradu u sljedećem izvlačenju, ako niko ponovo ne osvoji džekpot – suma samo nastavlja rasti.

UK Lotto lutriju onlajn ima 5 nagradnih nivoa u kojima igrači mogu osvojiti nagrade, ali su samo 4 nivoa novčane nagrade. Najniži nivo, pogodak od 2 broja vam daje besplatan tiket na sledećem izvlačenju. Minimalna novčana nagrada je 25 funti.

Vrednost nagrada u britanskom lotu može fluktuirati, na primer: izvlačenje sredom daje do 2 000 000 funti, dok izvlačenje subotom daje od 3,8 do 5 miliona funti.

U UK lutriji onlajn, prenosi fonda nastaju veoma često, što znači da će ukupna glavna nagrada biti veoma visoka i dosegnuti nekoliko miliona funti. To je odlična šansa za osvajanjem zaista visokih suma novca.

Najviši prenos u UK lutriji onjaln može iznositi do 22 000 000 funti, iako se ovaj iznos može povećati od strane organizatora lutrije. Ako niko ne osvoji džekpot s prenosom, on se deli između dobitnika s 5 brojeva.

Trenutni rezultati izvlačenja brojeva UK lota se objavljeni na sajtu izvlačenja lota.

Koliko košta UK Lottery tiket - Loto brojeviKoliko košta UK Lottery tiket? Loto brojevi

Proverite cenu jednog tiketa ili više njih tako što ćete izabrati opciji “Igrajte”. Ispunite tiket brojevima koje izaberete ili koristite opciju automatski slučajni izbor brojeva, a cena će biti automatski izračunata za broj tiketa koje ste ispunili. Cene tiketa su ukupne cene koje uključuju osnovnu cenu tiketa i naknadu. Trudimo se osigurate privlačne i pristupačne cene za sve naše igrače.

Kako da kupite UK Lottery tiket - lutrija srbijeKako da kupite UK Lottery tiket?

Postoje dva načina za kupovinu UK Lotto tiketa – lično u nekoliko lutrija na teritoriji Velike Britanije ili putem interneta. Korišćenjem usluge poput LottoMat veb sajta, možete kupiti tiket čak i ako nemate bankovni nalog u Velikoj Britaniji, što je jedan od uslova za kupovinu tiketa. Naš veb sajt nudi nekoliko načina plaćanja, uključujući kreditne kartice, e-novčanike i sl. Prihvatamo e-novčanike poput Skrill, Neteller i Bitcoin novčanika. Sva plaćanja su u potpunosti bezbedna.

Tokom ispunjavanja loto tiketa, imate dve ponuđene opcije. Prvo, možete sami da ispunite svoj tiket sa srećnim brojevima ili možete koristiti opciju automatskog slučajnog izbora brojeva, koji je dostupan za svaku lutriju. Najbolji način jeste da nekoliko tiketa sami odaberete, a ostatak prepustite slučajnom odabiru. LottoMat veb sajt vam pruža mogućnost da bilo kada, bilo gde, 24 sata dnevno i 7 dana u nedelji kupujete tikete putem interneta. Sve što vam je potrebno jeste pristup internetu i mobitel, pa ne morate čak ni ustajati iz fotelje. Zar to nije praktično?

Posle kupovine i uplate tiketa, ne zaboravite posetiti LottoMat veb sajt koji objavljuje poslednje rezultate britanskog loto izvlačenja.

Kada koristite LottoMat veb sajt, ne treba vam bankovni račun u Velikoj Britaniji!

Garantujemo vam da su tiketi kupljeni putem našeg veb sajta važeći u izvlačenju glavne nagrade, te da naši klijenti mogu kupiti tiket bilo kad, iz bilo kojeg dela sveta.

Sve što trebate da učinite je da ispunite loto tiket i sačekate rezultate izvlačenja.

Kako da igrate UK lutriju - Loto brojeviKako da igrate UK lutriju? Loto brojevi.

Igranje UK lota je vrlo lako, te uz malo sreće može vam doneti velike sume novca. UK Lotto je zasnovan na sistemu 6/59, što znači da igrač mora izabrati 6 od 59 brojeva. Da bi osvojili glavnu nagradu, potrebno je pogoditi sve brojeve.

poslednje rezultate britanskog loto izvlačenjaUK lutrija saveti

  • Možete koristiti nasumičnu opciju da ispunite tikete slučajno izabranim brojevima.
  • Takođe možete koristiti datume koji su vam važni ili brojeve koje smatrate srećnim iz nekog razloga.
  • Koristite statistike. Najčešće izvučeni brojevi u UK lutriji su 9,12, 15, 17 i 19.
  • Izaberite brojeve od 1-30 i 31-59 opsega. Neka budu različiti.
  • Uplatite tikete zajedno s prijateljima ili članovima porodice, ovako ćete podeliti troškove tiketa i povećati šanse za dobitkom.
  • Igrajte kada su prenosi fondova najveći, jer su novčane nagrade tada neverovatne.

Započnimo!

nagrada u britanskom lotuNeke činjenice o UK lutriji – loto brojevi.

Istorija britanskih igara na sreću datira još nazad u 17 veku, ali je ova forma zabave sve do 1934. godine bila nezakonita na otoku. Sledećih nekoliko decenija je donelo liberalizaciju zakona, što je dovelo do potpune slobode organizacije lutrija i mogućnosti za učestvovanje u internacionalnim lutrijama. Sada, postoji nekoliko dostupnih lutrija u Velikoj Britaniji, ali je najbitnija upravo UK lutrija, koja se pre zvala Nacionalna lutrija.

Prvo izvlačenje UK Lotto brojeva se održalo 1994-te i donelo je džekpot u ruke 7 igrača. Neko vreme je ova lutrija bila veoma popularna, ali je nažalost pretrpela značajan pad popularnosti, pa je zato morala osvežiti brend, pravila i promeniti ime u UK lutriju onlajn koju danas poznajemo. Trenutno je najpopularnija lutrija u Velikoj Britaniji, te takođe ima mnogo sledbenika van granica države. Danas, zahvaljujući napretku internet tehnologija, mogu je igrati sve osobe van granica Velike Britanije. LottoMat veb sajt vam omogućava da kupite UK Lotto tikete onlajn.