Rezultatet e Lotarive Online

Kontrolloni rezultatet më të fundit të lotarive për të parë nëse keni fituar ndonjë nga çmimet e mëdha. Të gjitha rezultatet e publikuara në faqen tonë merren nga faqet zyrtare të lotarive.

Lotaria Shorti i Fundit Rezultatet Pagesa  
Lottery GG World Keno
World
5 dhj 2023
3
4
6
17
25
26
27
29
31
32
33
38
42
50
55
58
59
62
63
70
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Greke
Greece
5 dhj 2023
5
18
19
23
24
27
30
35
39
46
54
56
63
66
69
70
71
76
77
78
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Çeke
Czechia
5 dhj 2023
7
16
21
29
31
32
39
40
44
46
51
59
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Polake
Poloni
5 dhj 2023
7
9
13
18
19
21
24
31
32
33
34
39
43
49
51
54
55
59
62
67
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Keno Letoneze
Latvia
5 dhj 2023
1
4
6
9
11
13
16
23
24
29
37
39
40
41
43
49
52
57
58
62
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Lotto America
SHBA
4 dhj 2023
4
16
18
36
47
4
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
38 382,00 US$
Rezultatet Luaj
Lottery Poëerball
SHBA
4 dhj 2023
18
19
27
28
45
9
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
3 747 220,00 US$
Rezultatet Luaj
Lottery Quina
Brazil
4 dhj 2023
4
8
34
59
75
Jackpot-i: 6 607 910,31 BRL
Pagesa totale:
7 950 562,91 BRL
Rezultatet Luaj
Lottery Keno Finlandeze
Finland
4 dhj 2023
6
8
9
10
19
20
21
24
29
32
37
39
42
45
54
56
57
61
63
70
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery La Primitiva
Spain
4 dhj 2023
07
11
18
24
44
49
16
1 R
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
2 004 398,81 €
Rezultatet Luaj
Lottery BonoLoto
Spain
4 dhj 2023
03
14
18
24
34
40
23
2 R
Jackpot-i: 337 124,43 €
Pagesa totale:
1 067 714,15 €
Rezultatet Luaj
Lottery Set For Life (UK)
Mbretëria e Bashkuar
4 dhj 2023
4
11
16
46
47
1
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 122 060,00 £
Rezultatet Luaj
Lottery French Lotto
France
4 dhj 2023
8
10
38
41
44
2
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
2 245 283,10 €
Rezultatet Luaj
Lottery Keno Franceze
France
4 dhj 2023
5
6
7
12
13
15
17
23
24
28
35
36
39
41
46
48
52
59
64
68
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery Mon & Wed Lotto
Australia
4 dhj 2023
1
8
12
13
29
34
22
24
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 402 558,40 A$
Rezultatet Luaj
Lottery El Gordo
Spain
3 dhj 2023
11
13
25
26
44
8 R
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
1 196 605,93 €
Rezultatet Luaj
Lottery Lotto Austria
Austria
3 dhj 2023
3
4
5
8
21
23
12
Jackpot-i: 1 557 404,60 €
Pagesa totale:
6 532 296,90 €
Rezultatet Luaj
Lottery Mega-Sena
Brazil
2 dhj 2023
7
11
27
41
56
59
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
4 816 087,90 BRL
Rezultatet Luaj
Lottery Thunderball
Mbretëria e Bashkuar
2 dhj 2023
5
13
22
24
38
2
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
785 329,00 £
Rezultatet Luaj
Lottery Lotaria e Mbretërisë së Bashkuar
Mbretëria e Bashkuar
2 dhj 2023
2
4
11
23
26
33
40
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
11 234 260,00 £
Rezultatet Luaj
Lottery SuperEnalotto
Itali
2 dhj 2023
19
24
29
53
74
83
70
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
3 091 062,17 €
Rezultatet Luaj
Lottery Lotto 6aus49
Germany
2 dhj 2023
10
24
29
35
36
47
4 S
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
17 612 010,70 €
Rezultatet Luaj
Lottery Saturday Lotto
Australia
2 dhj 2023
10
14
21
22
23
42
7
11
Jackpot-i: 2 527 471,00 A$
Pagesa totale:
16 854 443,30 A$
Rezultatet Luaj
Lottery Mega Millions
SHBA
1 dhj 2023
12
47
49
52
65
12
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
5 566 862,00 US$
Rezultatet Luaj
Lottery GG World Lottery
World
1 dhj 2023
4
10
14
38
50
9
12
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery GG World X
World
1 dhj 2023
4
10
14
38
50
9
12
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery GG World Million
World
1 dhj 2023
4
10
14
38
50
9
12
Jackpot-i: Rritje Rezultatet Luaj
Lottery EuroMillions
Europë
1 dhj 2023
4
10
14
38
50
9
12
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
24 257 022,30 €
Rezultatet Luaj
Lottery Eurojackpot
Europë
1 dhj 2023
23
32
38
45
49
1
9
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
10 853 960,80 €
Rezultatet Luaj
Lottery Powerball AU
Australia
30 nën 2023
1
2
11
19
23
30
34
4
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
10 738 275,90 A$
Rezultatet Luaj
Lottery Oz Lotto
Australia
28 nën 2023
6
19
22
24
33
34
43
10
25
38
Jackpot-i: Rritje
Pagesa totale:
11 467 889,00 A$
Rezultatet Luaj

Rezultatet e Lotarive

Rezultatet e shorteve të lotarive janë ato çka presin mbajtësit e biletave. A keni fituar? Është e thjeshtë ta kontrolloni në faqen tonë. Krahasoni numrat që kanë rënë me ata në biletën tuaj. Nëse përputhen – keni fituar! Përveç rezultateve më të fundit, ju mund të kontrolloni edhe rezultatet e arkivuara të shorteve të të gjitha lotarive që ofrojmë. Rezultatet e arkivuara të shorteve mund të përdoren për të përgatitur strategjinë tuaj të lojës për shortin e ardhshëm. Ne publikojmë edhe numrat që kanë rënë më shpesh dhe më rrallë në faqen e secilës lotari. Mund të jeni të sigurtë që rezultatet e publikuara janë të sakta dhe të përditësuara – ne i publikojmë ato në faqen tonë të internetit menjëherë pasi bëhet shpallja zyrtare e shortit nga ofruesi i lotarisë.

Çmimet dhe fituesit e lotarive

Mund të gjeni informacion më intersant në secilën prej faqeve të rezultateve. Ne paraqesim gjithashtu informacionin për fituesit e lotarisë si dhe shumën e çmimit që i është paguar atyre. Keni zgjedhur vetëm pak numra të saktë? Faqja jonë e rezultateve ju lejon të kontrolloni rangjet e çmimeve për të parë se sa është çmimi që keni fituar ju. Ju mund të kontrolloni edhe nëse është fituar jackpot-i pas shortit të fundit apo nëse ai është rritur për shortin e ardhshëm.

OK