Rezultatet e Lotarisë së Powerball - 5 dhjetor 2023 në 3:59:00 e paradites, UTC

18
19
27
28
45
9
Jackpot-i i llogaritur: 412 000 000 US$
Tier Përputhje
X
+
X
Fituesit Pagesa për fitues
Çmimi #1 I Përputhje
X
X
:
5+ 1
Fituesit:   0 Pagesa për fitues:   0,00 US$
Çmimi #2 II Përputhje
X
X
:
5+ 0
Fituesit:   1 Pagesa për fitues:   1 000 000,00 US$
Çmimi #3 III Përputhje
X
X
:
4+ 1
Fituesit:   18 Pagesa për fitues:   50 000,00 US$
Çmimi #4 IV Përputhje
X
X
:
4+ 0
Fituesit:   280 Pagesa për fitues:   100,00 US$
Çmimi #5 V Përputhje
X
X
:
3+ 1
Fituesit:   1 114 Pagesa për fitues:   100,00 US$
Çmimi #6 VI Përputhje
X
X
:
3+ 0
Fituesit:   19 174 Pagesa për fitues:   7,00 US$
Çmimi #7 VII Përputhje
X
X
:
2+ 1
Fituesit:   16 058 Pagesa për fitues:   7,00 US$
Çmimi #8 VIII Përputhje
X
X
:
1+ 1
Fituesit:   113 828 Pagesa për fitues:   4,00 US$
Çmimi #9 IX Përputhje
X
X
:
0+ 1
Fituesit:   251 471 Pagesa për fitues:   4,00 US$
Shuma Totale: Totali i Fituesve:   401 944 :   3 747 220,00 US$

Kontrolloni rezultatet e lotarisë më të famshme në botë. Nëse i keni zgjedhur me saktësi të gjithë numrat, jeni milioner!
Ne paraqesim gjithashtu edhe rezultatet e arkivuara, kështu që ju mund të shihni se cilët numra kanë rënë më shpesh.

Jackpot-i i Powerball – Rritja e jackpot-it në Powerball

Powerball u jep lojtarëve një mundësi për të fituar jackpot-et më të mëdha në botën e lotos. Jackpot-i minimal në Powerball është $40,000,000! Megjithatë, është mundësia për të fituar një jackpot të mrekullueshëm arsyeja pse Powerball prek faqet e para të mediave rregullisht. Jackpot-i më i madh i regjistruar në Powerball e ka kaluar shumën $1,500,000,000!

Çmimet e Powerball dhe Fituesit e Powerball

Ka 9 rangje çmimesh në Powerball. Qindra mijëra lojtarë bëhen fitues pas çdo shorti. Informacionin për fituesit dhe rangjet e çmimeve mund ta shihni në tabelën e mësipërme.

Numrat e rënë më shpesh në Powerball

Po përgatitni një strategji për të luajtur Powerball? Ka lojtarë që përdorin numrat e vet, të tjerë përdorin numrat e rënë më shpesh për të plotësuar biletën e tyre. Këta janë numrat e nxehtë në Powerball: 8, 26, 22, 23, dhe 36.
Numrat 15, 51, 37, 47, 12, 4, dhe 24 janë ata që kanë rënë më pak.

OK