Informacion për EuroMillions

EuroMillions është lotaria më e madhe në Europe, që ka filluar në 2004. Biletat janë të disponueshme në 9 vende europiane, por mund të blihen edhe në faqen tonë të internetit.

Shortet EuroMillions hidhen çdo të martë dhe të premte në Paris.

Rezultati më i Fundit (1 dhj 2023, 8:30:00 e pasdites, GMT+1)

Rezultati më i Fundit (1 dhj 2023, 8:30:00 e pasdites, GMT+1)
4
10
14
38
50
9
12
Shteti Skeduli Vargu i Hamendjeve
Shteti Europë Skeduli
e martë 7:30 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e martë 8:30 e pasdites GMT+1
e premte 7:30 e pasdites UTC Koha Lokake e Lotarisë: e premte 8:30 e pasdites GMT+1
Vargu i Hamendjeve 5/50 + 2/12
Rezultati më i Fundit (1 dhj 2023, 8:30:00 e pasdites, GMT+1): Rezultati më i Fundit (1 dhj 2023, 8:30:00 e pasdites, GMT+1)
4
10
14
38
50
9
12

Lotaria EuroMillions në botë

EuroMillions është lotaria më e madhe në Europe, që ofron jackpot-e gjigante. Jackpot-i më i lartë në këtë lotari arriti shumën €190,000,000. Ai u fitua nga një lojtar anonim më 24 tetor 2014.

Rregullat e EuroMillions

Lojtari zgjedh 5 numra kryesorë nga 1 në 50 dhe 2 numra ekstra të quajtur Lucky Star, nga 1 në 12. Zgjedhja e saktë e të 7 numrave është e detyrueshme për të fituar jackpot-in. Për të fituar çmimin e rangut më të ulët, kërkohet një zgjedhje e saktë e vetëm dy numrave kryesorë.

Tier Përputhje
X
+
X
Çmimi Shansi për të fituar
Çmimi #1I Përputhje
X
+
X
:
5 + 2
Çmimi : 43,20% të ndara (or 27,00%)
Jackpot-i
Shansi për të fituar : 1 në 139 838 160
Çmimi #2II Përputhje
X
+
X
:
5 + 1
Çmimi : 3,95% të ndara
Llogaritur: 303 798 €
Shansi për të fituar : 1 në 6 991 908
Çmimi #3III Përputhje
X
+
X
:
5 + 0
Çmimi : 0,92% të ndara
Llogaritur: 31 448 €
Shansi për të fituar : 1 në 3 107 514,7
Çmimi #4IV Përputhje
X
+
X
:
4 + 2
Çmimi : 0,45% të ndara
Llogaritur: 3 076 €
Shansi për të fituar : 1 në 621 502,9
Çmimi #5V Përputhje
X
+
X
:
4 + 1
Çmimi : 0,48% të ndara
Llogaritur: 164 €
Shansi për të fituar : 1 në 31 075,2
Çmimi #6VI Përputhje
X
+
X
:
3 + 2
Çmimi : 0,67% të ndara
Llogaritur: 102 €
Shansi për të fituar : 1 në 14 125,1
Çmimi #7VII Përputhje
X
+
X
:
4 + 0
Çmimi : 0,38% të ndara
Llogaritur: 59 €
Shansi për të fituar : 1 në 13 811,2
Çmimi #8VIII Përputhje
X
+
X
:
2 + 2
Çmimi : 1,75% të ndara
Llogaritur: 19 €
Shansi për të fituar : 1 në 985,5
Çmimi #9IX Përputhje
X
+
X
:
3 + 1
Çmimi : 1,85% të ndara
Llogaritur: 14 €
Shansi për të fituar : 1 në 706,3
Çmimi #10X Përputhje
X
+
X
:
3 + 0
Çmimi : 3,50% të ndara
Llogaritur: 12 €
Shansi për të fituar : 1 në 313,9
Çmimi #11XI Përputhje
X
+
X
:
1 + 2
Çmimi : 4,95% të ndara
Llogaritur: 10 €
Shansi për të fituar : 1 në 187,7
Çmimi #12XII Përputhje
X
+
X
:
2 + 1
Çmimi : 14,85% të ndara
Llogaritur: 8 €
Shansi për të fituar : 1 në 49,3
Çmimi #13XIII Përputhje
X
+
X
:
2 + 0
Çmimi : 18,25% të ndara
Llogaritur: 4 €
Shansi për të fituar : 1 në 21,9
Shanset e përgjithshme për të fituar ndonjë çmim : 1 në 12,98

OK