LottoMat

Posljednji dobitinici
Dimitrije
Srbija
13.758 EUR -

SuperEnalotto

Ava
Portugal
1.250 GBP -

UK lutrija

Primož
Slovenija
1.432 EUR -

Lotto Austria

Mathis
Francuska
10.000 USD -

Mega Milijuni

Rustam
Gruzija
3.645 EUR -

EuroMillions

Lottomat - najveća svjetska lutrija na jednom mjestu

loto eurojackpotMogu li igrati lutrije dostupne u drugim zemljama?

Da, da, da! Odgovor na najčešće postavljeno pitanje naših igrača je DA - Možete igrati najveće lutrije na svijetu bez obzira u kojoj zemlji živite. Na web stranici Lottomat dostupne su vam najveće lutrije, bez potrebe da posjetite bilo koji ured lutrije, čak ni najbližu lutriju koja se nalazi u vašoj zemlji prebivališta. Na Lottomatu ćete naći lutrije koje garantiraju najveće dobitke, među njima SuperEnalotto u kojem ćete osvojiti glavnu nagradu ako pogodite 6 od 90 brojeva, tu je i Eurojackpot, Euromillions koja je najveća europska lutrija, gdje za osvajanje trebate samo pogoditi 5 od 50 brojeva. S nama možete igrati i francuski Lotto, UK Lotto ili dvije fantastične španske lutrije; El Gordo i La Primitiva koje daju visoke šanse za pobjedu. U našem portfoliju naći ćete i najveće američke lutrije; Powerball i Mega Millions i mnoge druge atraktivne lutrije zahvaljujući kojima imate priliku povećati svoje šanse za pobjedu.
kako igrati eurojackpot

Što se događa nakon što naručim kupon online?

Jedan od naših predstavnika kupit će službeni kupon u vaše ime prema brojevima koje ste odabrali. Vaš kupon će se pohraniti na sigurnome do izvlačenja, a brojevi koje ste odabrali bit će na vašem korisničkom računu na našoj web stranici. Pored toga, prilikom kupovine, Lottomat će vas putem e-maila obavijestiti i o iznosu koji ste potrošili na kupovinu karata, načinu plaćanja kao i o brojevima koje ste odabrali, te će vam dostaviti skenirani kupon koji ste kupili.

hrvatska lutrija Kako ne bi propustili jackpotove?

Lottomat će osigurati da budete informirani o nadolazećim Jackpotovima. Unaprijed ćete dobiti e-mail kako bi vas podsjetili na predstojeća izvlačenja i moći ćete planirati raspored vaših igara koristeći opciju pretplate.

euro jack potŠto ako pobijedim?

Također u ovom trenutku Lottomat vam olakšava prikupljanje dobitaka. Svi dobici u iznosu do 2.500 EUR odmah nakon izvlačenja automatski idu na vaš račun u našem sustavu i možete ih koristiti za sljedeće kupovine ili možete zatražiti povlačenje s računa. Sve to radite na mreži - jednostavno i sigurno. U slučaju da osvojite glavnu nagradu, Lottomat će s vama dogovoriti najpovoljniji oblik primanja nagrade. Velike nagrade obično se polažu na bankovni račun koji odredite, a u nekim slučajevima će možda morati I lično doći kako biste primili nagradu – I to ćemo učiniti mi, tako da u potpunosti možete uživati u dobitku.

Izvlačenje brojevaPostoje li metode za pobjedu?

Lagali bi vas ako vam kažemo da poznajemo takve metode. Lutrije, poput većine igara s brojevima, se zasnivaju na slučajnosti. Vjerojatno ste puno puta čuli da je netko otkrio Lotto sistem igre ili neke druge igre na sreću i usprkos činjenici da postoje dokazi da se određeni brojevi zapravo izvlače mnogo češće od ostalih, moramo se složiti s izjavama stručnjaka da ne postoji dokazan sistem. Ovo je paradoks Lota. Ovdje svi imaju iste šanse, tako da će možda baš danas vaš skup brojeva pobijediti. Zato se igrajmo sistematski, jer se sudbina može u bilo kojem trenutku nasmiješiti. Naši trenutni pobjednici ukazuju na regularnost i dosljedno igranje kao način za pobjedu.

hrvatska lutrija eurojackpot

Kako mogu kupiti tiket?

Kupnja loto tiketa putem interneta izuzetno je jednostavna, brza i prije svega sigurna. Odaberite lutriju i sretne brojeve, prođite kroz jednostavnu registraciju i platite kartu.


S nama možete igrati 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini.