Loterijen en rollover Archives - LottoMat Play lotteries online Wed, 20 Jun 2018 13:58:26 +0000 nl-NL hourly 1 https://lottomat.com/wp-content/uploads/sites/3/cropped-favicon-32x32.png Loterijen en rollover Archives - LottoMat 32 32 Hoeveel rollover kan er plaatsvinden bij een specifieke loterij? https://lottomat.com/nl/?faq=hoeveel-rollover-kan-er-plaatsvinden-bij-een-specifieke-loterij Wed, 20 Jun 2018 13:58:26 +0000 https://lottomat.com/?faq=hoeveel-rollover-kan-er-plaatsvinden-bij-een-specifieke-loterij Sommige loterijen hebben geen limiet wat rollover betreft, terwijl anderen de rollover (niet-uitgekeerd bedrag wordt doorgeschoven naar de volgende trekking) wel begrenzen. Je kan de gedetailleerde informatie over de rollover terugvinden op de infopagina van de loterij.

The post Hoeveel rollover kan er plaatsvinden bij een specifieke loterij? appeared first on LottoMat.

]]>
Sommige loterijen hebben geen limiet wat rollover betreft, terwijl anderen de rollover (niet-uitgekeerd bedrag wordt doorgeschoven naar de volgende trekking) wel begrenzen. Je kan de gedetailleerde informatie over de rollover terugvinden op de infopagina van de loterij.

The post Hoeveel rollover kan er plaatsvinden bij een specifieke loterij? appeared first on LottoMat.

]]>
Waar en wanneer worden de trekkingen gehouden? https://lottomat.com/nl/?faq=waar-en-wanneer-worden-de-trekkingen-gehouden Wed, 20 Jun 2018 13:58:26 +0000 https://lottomat.com/?faq=waar-en-wanneer-worden-de-trekkingen-gehouden Trekkingen worden gehouden in het land van oorsprong van de specifieke loterij. Je kan de gedetailleerde informatie over de plaats en het tijdstip van iedere loterijtrekking terugvinden op de infopagina van de loterij.

The post Waar en wanneer worden de trekkingen gehouden? appeared first on LottoMat.

]]>
Trekkingen worden gehouden in het land van oorsprong van de specifieke loterij. Je kan de gedetailleerde informatie over de plaats en het tijdstip van iedere loterijtrekking terugvinden op de infopagina van de loterij.

The post Waar en wanneer worden de trekkingen gehouden? appeared first on LottoMat.

]]>
Wat betekent ‘jackpot’? https://lottomat.com/nl/?faq=wat-betekent-jackpot Wed, 20 Jun 2018 13:58:26 +0000 https://lottomat.com/?faq=wat-betekent-jackpot Met de ‘jackpot’ verwijzen we naar de hoofdprijs van de loterij. De term ‘jackpot’ kan ook gebruikt worden om de rollover te beschrijven.

The post Wat betekent ‘jackpot’? appeared first on LottoMat.

]]>
Met de ‘jackpot’ verwijzen we naar de hoofdprijs van de loterij. De term ‘jackpot’ kan ook gebruikt worden om de rollover te beschrijven.

The post Wat betekent ‘jackpot’? appeared first on LottoMat.

]]>