Laimesti Archives - LottoMat Play lotteries online Fri, 11 May 2018 15:22:27 +0000 lv-LV hourly 1 https://lottomat.com/wp-content/uploads/sites/3/cropped-favicon-32x32.png Laimesti Archives - LottoMat 32 32 Kā noskaidrot, vai esmu laimējis/-usi? https://lottomat.com/lv/?faq=ka-noskaidrot-vai-esmu-laimejis-usi Fri, 11 May 2018 15:22:27 +0000 https://lottomat.com/?faq=ka-noskaidrot-vai-esmu-laimejis-usi Lai noskaidrotu, vai esat laimējis/-usi, lūdzam apmeklēt sadaļu “Manas biļetes”. Rezultāti tiek publicēti tūlīt pēc oficiālo loterijas izlozes rezultātu paziņošanas.

The post Kā noskaidrot, vai esmu laimējis/-usi? appeared first on LottoMat.

]]>
Lai noskaidrotu, vai esat laimējis/-usi, lūdzam apmeklēt sadaļu “Manas biļetes”. Rezultāti tiek publicēti tūlīt pēc oficiālo loterijas izlozes rezultātu paziņošanas.

The post Kā noskaidrot, vai esmu laimējis/-usi? appeared first on LottoMat.

]]>
Mani skaitļi izrādījās laimīgie – kā es varu saņemt savu laimestu? https://lottomat.com/lv/?faq=mani-skaitli-izradijas-laimigie-ka-es-varu-sanemt-savu-laimestu Fri, 11 May 2018 15:22:27 +0000 https://lottomat.com/?faq=mani-skaitli-izradijas-laimigie-ka-es-varu-sanemt-savu-laimestu Visi laimesti līdz 2 500 € tiek automātiski pārskaitīti uz jūsu lietotāja kontu mūsu tīmekļa vietnē. Ja jūsu laimesta summa pārsniedz 2 500 €, lūdzam jūs nekavējoties sazināties ar mūsu atbalsta komandu, jo tālākajos soļos laimesta saņemšanai var būt nepieciešama jūsu ierašanās klātienē. Par visām prasībām jums tiks paziņots ar e-pasta starpniecību.

The post Mani skaitļi izrādījās laimīgie – kā es varu saņemt savu laimestu? appeared first on LottoMat.

]]>
Visi laimesti līdz 2 500 € tiek automātiski pārskaitīti uz jūsu lietotāja kontu mūsu tīmekļa vietnē.

Ja jūsu laimesta summa pārsniedz 2 500 €, lūdzam jūs nekavējoties sazināties ar mūsu atbalsta komandu, jo tālākajos soļos laimesta saņemšanai var būt nepieciešama jūsu ierašanās klātienē. Par visām prasībām jums tiks paziņots ar e-pasta starpniecību.

The post Mani skaitļi izrādījās laimīgie – kā es varu saņemt savu laimestu? appeared first on LottoMat.

]]>
Vai man jāmaksā nodokļi? https://lottomat.com/lv/?faq=vai-man-jamaksa-nodokli Fri, 11 May 2018 15:22:27 +0000 https://lottomat.com/?faq=vai-man-jamaksa-nodokli laimestu pārskaitīs uz jūsu personīgo kontu (izņēmums ir lieli laimesti), pirms tam no tā atskaitot saistošos vietējos, valsts vai federālos nodokļus, kā arī maksu par pārskaitījumu. Ņemiet vērā, ka lietotājs pats ir atbildīgs par jebkādām nodokļu prasībām, kas piemērojamas lietotāja dzīvesvietas vietā.

The post Vai man jāmaksā nodokļi? appeared first on LottoMat.

]]>
laimestu pārskaitīs uz jūsu personīgo kontu (izņēmums ir lieli laimesti), pirms tam no tā atskaitot saistošos vietējos, valsts vai federālos nodokļus, kā arī maksu par pārskaitījumu. Ņemiet vērā, ka lietotājs pats ir atbildīgs par jebkādām nodokļu prasībām, kas piemērojamas lietotāja dzīvesvietas vietā.

The post Vai man jāmaksā nodokļi? appeared first on LottoMat.

]]>