Loto Germania – Cum să jucați la Loteria 6aus49

loto germania

Această loto germania, Loto 6aus49, este o opțiune extrem de populară nu numai în Germania, ci în întreaga Europă, datorită în parte regulilor sale ușor de înțeles și costului mic de participare.

Ca și în numele său, puteți câștiga 6aus49 prin alegerea corectă a șase bile dintr-o urnă de la 1 la 49. La urma urmei, 6aus49 se traduce literalmente cu 6 din 49. Partea unică a lui 6aus49 vine în Superzahl-ul său unic, echivalentul unei o bile bonus. Această bilă, care poate fi de la 0 la 9, nu este aleasă de dumneavoastră și, în schimb, vă este dată pe baza ultimei cifre a numărului biletului.

Pentru a câștiga tot jackpot-ul loteriei, trebuie să alegeți toate cele șase bile corect, precum și să obțineți un Superzahl potrivit pe numărul biletului. În caz contrar, dacă nu aveți Superzahl, veți primi un premiu din categoria a doua de premii, în general aproximativ de €600,000.

Cum pot juca loto germania?

La Loto germania este incredibil de ușor de participat, cu bilete disponibile pe lottomat.com pentru mai puțin de 2,50 € pentru participare. Veți achiziționa un bilet după selectarea celor șase bile din 49. Superzahl-ul dumneavoastră va fi atribuit automat, fie complet aleatoriu, fie pe baza numărului dumneavoastră de bilet.

Pentru a prezice numerele, puteți alege individual cele șase opțiuni sau puteți să vă bazați pe opțiunea noastră de alegere rapidă pentru a selecta aleatoriu șase numere pentru fiecare intrare. După ce ați plătit pentru participarea dumneavoastră, va trebui să așteptați până la cel mai apropiată extragere 6aus49. Acestea au loc de două ori pe săptămână, la 6:25 PM sau 18:25 în serile de miercuri, sau 7:25 PM ori 19:25 în serile de sâmbătă.

Prin achiziționarea unui bilet prin lottomat.com puteți vizualiza rezultatele la loterie, verifica biletele achiziționate, juca la alte loterii între timp, sau verifica șansele și premiile de la Loto Germania. Când sosesc extragerile de miercuri sau sâmbătă, puteți vedea dacă ați câștigat sau nu și cât ați câștigat. Dacă nu câștigați, nu vă face griji! Cu un cost de pe bilet de €2.50, Loto 6aus49 nu este o loterie cu o participare dificilă.

Ce sume plătește ca premii 6aus49?

Loto 6aus49, ca și în cazul majorității loteriilor, crește plățile dacă una dintre cele două extrageri din săptămână nu are ca rezultat niciun câștigător. În urma oricăror pierderi, plata loteriei se va acumula, ceea ce înseamnă că veți câștiga mai mult pe măsură ce oamenii pierd mai mult. De exemplu, din 5 mai până pe 9 iunie nici un câștigător nu a ghicit cele șase bile și Superzahl, ceea ce înseamnă că fondul de premii a crescut de la €2.000.000 de la peste €32,000,000.

În plus, în funcție de momentul în care ultimele șase numere și Superzahl a fost tras, premiile depind de câte numere ați ghicit. Cu nouă categorii de premii, variind de la potrivirea tuturor celor șase bile și Superzahl până la potrivirea a două bile și Superzahl, există o mulțime de oportunități. Premiile de categoria IX sunt de obicei de 5€, în timp ce categoria I este jackpot-ul, iar categoria II constă din aproximativ o cincime din jackpot-ul total.

În funcție de mărimea jackpot-ului curent și de câștigătorii categoriei anterioare, raportul de plată Loto 6aus49 pe categorie se poate schimba. În timp ce o extragere poate avea o recompensă de nivelul II de 2 milioane de euro, următoarea extragere acestea pot fi de câteva sute de mii de euro. Din acest motiv, 6aus49 are o diagramă de premii în continuă schimbare, ceea ce înseamnă că suma premiului pentru o zi poate fi complet diferită a doua zi.

Ce șanse de câștig are 6aus49?

În timp ce jackpot-ul este incredibil de rar, aveți o șansă medie de 1 din 31 pentru de a câștiga un premiu. Loto germania are o listă de cote și premii, variind de la 1 la 139.838.160 la 1 la 63. În funcție de numărul de potriviri și dacă primiți Superzahl, cotele dumneavoastră se schimbă foarte mult. Într-o extragere standard Loto 6aus49, acestea sunt șansele de a câștiga:

Potrivirea a 6 numere și Superzahl 1 la 139.838.160
Potrivire a 6 numere 1 la 15.537.573
Potrivirea a 5 numere și Superzahl 1 la 542.009
Potrivire a 5 numere 1 la 60.223
Potrivire a 4 numere și Superzahl 1 la 10.324
Potrivire a 4 numere 1 la 1.147
Potrivire a 3 numere și Superzahl 1 la 567
Potrivire a 3 numere 1 la 63
Potrivire a 2 numere și Superzahl 1 la 76

Cu toate șansele combinate, aveți o șansă de 1 din 31 de a câștiga un premiu, între €5 și €32.000.000, cu o serie de o lună fără câștigători. Spre deosebire de premile plătite, șansele 6aus49 nu se modifică în funcție de suma câștigată. Totuși mai trebuie să potriviți șase din 49, cu premii în schimbare dacă primiți un Superzahl corelat sau nu.

Aici puteți verifica rezultatele Loto Germania.

OK