Tot ce trebuie să știi ca să joci la Loto Spania Bonoloto online

loteria Bonoloto

Spania este una dintre țările din Uniunea Europeană care menține o reputație aleasă în rândul loteriilor internaționale de renume. Așadar, loteria Bonoloto online din Spania se numără printre cele mai căutate alternative de joc atunci când vine vorba de jocul de loterie. De azi poți participa și tu la această loterie, dar înainte de a începe să joci, află în rândurile următoare tot ce trebuie să știi ca să joci la Loto Spania Bonoloto online și să-ți maximizezi șansele de castig!

Când a fost lansată loteria Bonoloto?

Loteria spaniolă Bonoloto a fost înființată în 1988, iar prima ediție a avut loc în data de 28 februarie 1988. La început jocul spaniol de loterie oferea alternativa clasică de extragere a numerelor în mod manual, însă odată cu evoluția tehnologiei acest lucru s-a schimbat, iar de ceva timp, jucătorii internaționali se pot bucura de beneficiile acestei loterii chiar din confortul casei lor!

Cum se joacă la loto Spania Bonoloto online?

Regulile pentru participarea la loteria Bonoloto sunt destul de simple. Dacă ai participat la loto național 6 din 49, atunci poți sta liniștit! Această loterie online este foarte similară cu jocul clasic preferat de români.

Așadar, pentru a juca, participanții trebuie să aleagă 6 numere dintr-un interval de numere cuprins între 1 și 49 de numere disponibile. Mai mult, există posibilitatea de a selecta un număr bonus cunoscut sub numele de „Numărul Bonoloto”. Jucătorii au flexibilitatea de a-și alege manual numerele sau de a utiliza sistemul de generare a numerelor aleatorii pentru a genera o variație de numere aleatorii.

Legat de prețul biletelor, pe Lottomat ai posibilitatea de completa câte bilete îți dorești, iar înainte de a plăti poți verifica valoarea acestora. Recomandăm jucătorilor noștri să rămână în limitele bugetului setat pentru a evita neplăceri în cadrul jocului.

Acordarea premiilor și data extragerilor

Referitor la procesul de extragere a numerelor, în cadrul loteriei Bonoloto se organizează nici mai puțin de 6 extrageri săptămânale, luni, marți, miercuri, joi, vineri și sâmbătă, la ora 22:30, ora României. Acest lucru face ca loteria Bonoloto să atragă cât mai mulți jucători dornici să obțina premiul cel mare. Nu uita că dacă participi și tu la următoarea ediție, poți verifica rezultatele Bonoloto foarte simplu.

Loteria Bonoloto prezintă o gamă variată de premii, cu mai multe niveluri de câștig. Sumele acordate sunt determinate de nivelul de acuratețe a jucătorilor. Cu cât ghicești mai multe numere extrase, cu atât vei obține un premiu mai considerabil. Mult așteptatul mare premiu este acordat jucătorilor care ghicesc corect toate cele 6 numere pe lângă numărul special, denumit „Număr Bonoloto”.

În plus, există diverse alte categorii de premii pentru persoanele care ghicesc cu succes un număr mai mic de bile. Premiul total în bani este distribuit proporțional între învingătorii din fiecare categorie respectivă. Nu uita să verifici premiile Bonoloto înainte de a participa!

Loteria Bonoloto este disponibilă pe Lottomat

Dacă te-am convins că și tu trebuie să participi la această loterie, atunci nu mai sta pe gânduri! Intră pe Lottomat, înregistrează-te pe platforma noastră și joacă la una dintre cele mai râvnite loterii online spaniole.

OK