Top 5 locuri de vizitat în Regatul Unit după ce ați câștigat Thunderball UK

câștiga la loteria Thunderball

Jackpot-ul pe care îl puteți câștiga la loteria Thunderball este întotdeauna fixat la 500.000£. Chiar dacă această sumă poate părea destul de modestă în comparație cu alte loterii, este totuși o sumă destul de mare pentru a călători destul de mult. Nu vă gândiți la Marea Britanie ca la țara cenușie în care plouă mereu, țara are multe de arătat. Acestea sunt cele 5 alegeri ale noastre din Marea Britanie pe care trebuie să le vizitați după ce ați câștigat Thunderball UK.

Edinburgh

Dacă am putea descrie capitala Scoției într-un singur cuvânt, ar fi uimitoare! Arhitectura medievală frumoasă, un castel pe un vulcan și o mulțime de bijuterii ascunse apar în fiecare colț. Edinburgh se află pe o listă a patrimoniului UNESCO și are tot dreptul să fie pe ea. Este un oraș cu adevărat magnific și un loc perfect pentru a cheltui o parte din banii de la Thunderball. Prețurile din Edinburgh nu sunt mici, așa că fiți pregătiți să cheltuiți niște bani.

Loch Ness

Această destinație este pentru toți oamenii cărora le plac misterele și au un spirit aventuros în ei. Legenda monstrului din Loch Ness este o poveste pe care toată lumea o cunoaște, iar odată ce veți câștiga premii Thunderball, vă veți putea permite o excursie la acest mare lac și în zona înconjurătoare.

Stonehenge

Un alt monument și un mister din Marea Britanie se află în Salsbury. Această formațiune de piatră este renumită pentru că au existat sute de teorii despre modul în care a fost construită și de ce este atât de conectată la ciclurile lunare și solare. Rețineți că, teoretic, puteți vizita Stonehenge gratuit, dar dacă doriți să vă bucurați de el puțin mai mult și să stați o săptămână într-un hotel din Salisbury, vă poate costa mai mult de 200 de lire sterline pe noapte.

Concluzia este că Stonehenge merită cu siguranță o vizită și nu trebuie să câștigați un jackpot pentru a merge acolo. Așa că grăbiți-vă și verificați rezultatele Thunderball chiar acum, poate ați câștigat un premiu de nivelul trei, care va fi suficient pentru a vizita acest loc monumental.

Manchester

Al patrulea pe lista noastră este orașul Manchester. Cu o populație de peste 500.000 de oameni, puteți spune că Manchester este mare. Logic, asta înseamnă că are multe de arătat. Mai ales dacă sunteți un dependent de cumpărături sau un fan al fotbalului. Manchester găzduiește două cluburi de fotbal uriașe, City și United, așa că, în timp ce sunteți acolo, este o idee bună să vizitați terenurile lor. Apropo de cumpărături, există o mulțime de magazine de marcă de vizitat și nu ne îndoim că vă veți distra în acest oraș.

Londra

Ultimul, dar cu siguranță nu cel din urmă este Londra. Unul dintre cele mai mari orașe din lume și al treilea ca mărime din Europa. Nu contează ce vă place să vedeți și să explorați, îl veți găsi aici. Istorie, arhitectură modernă, magazine, cultură, sport, Londra le are pe toate. Desigur, știți deja că este, de asemenea, unul dintre cele mai scumpe orașe din lume, atât pentru a trăi, cât și pentru a vizita, așa că fiți pregătiți să cheltuiți o mulțime de bani. Cu toate acestea, dacă ați câștigat recent premiul Thunderball din Marea Britanie, nu ar trebui să fie o problemă pentru dumneavoastră. Grăbiți-vă și verificați numerele loto de la ultimele extrageri, poate sunteți unul dintre norocoșii câștigători!

OK