Sfaturi de top pentru loterie în 2023 – Creșteți-vă șansele de câștig!

loterie în 2023

În primul rând, jocul la loterie este distractiv. De aceea o facem. Cu toate acestea, este firesc ca, în timp ce participați, să doriți să câștigați. Majoritatea loteriilor moderne au șanse de câștig foarte greu de bătut, dar dacă citiți acest articol, suntem siguri că vă veți crește șansele și, dacă nu altceva, veți câștiga cel puțin un premiu din al treilea sau al patrulea nivel.

Jucați jocuri de loterie care nu sunt la vârf de popularitate

Suntem conștienți că sunteți atrași de marile premii jackpot în jocuri precum SuperEnalotto, Mega Millions, EuroMillions sau Powerball. Chestia este că, dacă le jucați din cauza premiului uriaș pe care îl puteți câștiga, atunci milioane de alți oameni gândesc la fel.

Potrivirea tuturor numerelor din aceste jocuri este destul de grea de la sine. Adăugați milioane de concurenți și șansele dvs. sunt foarte mici. Sfatul nostru este să rămâneți la loterii care vă pot oferi în continuare premii frumoase, dar nu au atât de mulți jucători. Primul astfel de joc care îmi vine în minte este loteria franceză. Mergeți mai departe și verificați rezultatele loteriei franceze, veți vedea că merită să jucați.

Alocați un buget suficient pentru a putea achiziționa mai multe bilete

Este posibil să câștigați dacă jucați un bilet în fiecare rundă și sunteți consecvent cu acesta. Cu toate acestea, s-ar putea să vă ia 20 sau 30 de ani pentru a face acest lucru. Prin achiziționarea mai multor bilete pentru aceeași extragere, șansele dvs. devin mult mai mari.

Desigur, nu toată lumea își poate permite să cumpere zeci de bilete în fiecare săptămână, dar și creșterea numărului de bilete cumpărate de la unul la două ajută.

Verificați statisticile și jucați numere care nu sunt alese des

Să jucați zilele de naștere și aniversările ca și combinații nu vă va duce departe. În schimb, verificați statisticile pentru loteria preferată, aflați ce numere sunt cele mai puțin alese și jucați-le. Acest lucru nu vă garantează succesul, dar dacă câștigați, este 99% sigur că veți fi singurul câștigător și că premiul nu va trebui împărțit cu nimeni. Statisticile pentru mai mult de 20 de loterii pot fi verificate pe site-ul nostru, rezultatele și numerele de la loto Marea Britanie sunt incluse.

Jucați agresiv după ce Jackpot-ul a fost câștigat

În medie, extragerile care au loc imediat după cea în care a fost câștigat jackpotul, au mai puțini participanți decât de obicei. Aceasta este o oportunitate perfectă pentru dvs. de a cumpăra o grămadă de bilete și de a veni cu cât mai multe combinații diferite.

Nu fiți descurajat de faptul că jackpot-ul este din nou la minim. Cele mai mari loterii din lume au premii uriașe chiar și atunci. Un astfel de joc este EuroMillions, așa că grăbiți-vă și jucați la EuroMillions online pentru că următoarea extragere este chiar după colț.

Mai multe lecturi interesante ca aceasta pot fi găsite pe site-ul nostru. Vă sugerăm să citiți și despre loteria EuroMillions. Un joc pe care l-am menționat de mai multe ori în acest articol. Aveți încredere în noi, există un motiv bun pentru asta, așa că asigurați-vă că îl verificați.

OK