Top 5 locuri din Scoția de care să le vizitați pentru un milionar

norocosul câștigător

Este de prisos să spunem că Scoția este o parte a Regatului Unit și, ca atare, are o istorie bogată, o arhitectură plină de romantism și o atmosferă medievală. Acestea fiind spuse, vă puteți doar imagina câte locuri frumoase sunt de vizitat în această țară. Aceasta este lista noastră scurtă a primelor 5 locații pe care orice milionar trebuie să le viziteze.

St. Andrews

Acest oraș de la malul mării se numără printre cele mai scumpe locuri în care se poate locui în Scoția. Dar nu numai atât, are și o mulțime de atracții turistice și este cunoscut pentru catedrala și universitatea sa. De asemenea, în apropiere există terenuri de golf și resorturi spa superbe, iar fiecare dintre acestea costă o sumă decentă de bani. Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe de lux în Scoția, nu căutați în altă parte. Dacă tot sunteți acolo, puteți la fel de bine să cumpărați un bilet online la loterie.

Cameron Lodges

O altă locație pentru jucătorii de golf împătimiți și pentru publicul de rang înalt. Cameron Lodges face parte din Cameron House, un club de golf exclusivist, care se adresează doar membrilor. Terenuri frumoase, magazine pentru profesioniști, restaurante de top și camere de lux, toate acestea fac parte din Cameron House. Bineînțeles, toate acestea au prețuri extravagante, dar asta nu va fi o problemă pentru un milionar. Dacă vă place golful și nu este ceva ce vă puteți permite de obicei, vă sugerăm să jucați și să verificați rezultatele la EuroMillions. Acesta este cel mai rapid mod de a obține o sumă mare de bani.

Insula Eriska

Această insulă accidentată este un loc binecunoscut în Europa. Hotelul cu același nume care îl găzduiește are 5 stele și își dorește cu adevărat să își răsfețe toți oaspeții. Insula este proprietate privată și singura modalitate de a ajunge pe ea este cu o barcă. Așadar, dacă doriți să vă relaxați într-o locație impresionantă și să vă bucurați de intimitate deplină, atunci acesta este locul potrivit pentru dumneavoastră. Citiți mai departe și verificați numerele loto și rezultatele pentru ultima extragere a loteriei dumneavoastră preferate, poate sunteți norocosul câștigător.

Castelul Glenapp

Când ceva este numit castel, atunci probabil că este spectaculos. Același lucru este valabil și pentru acest hotel. Bucătăria renumită este pregătită să vă ofere o călătorie gastronomică pe care nu o veți uita niciodată. Hotelul are doar 17 camere, așa că va trebui să vă rezervați sejurul din timp. De asemenea, puteți rezerva întreaga locație pentru tot felul de sărbători. De asemenea, fiți pregătiți să plătiți un preț mare, nu toată lumea poate sta în castel!

The Balmoral

Acest hotel este situat chiar în inima capitalei scoțiene, Edinburgh. Este singurul hotel din Scoția care a primit 5 stele din partea ghidului de călătorie Forbes. Face parte din lanțul de hoteluri și stațiuni de lux Rocco Forte, iar acest lucru spune suficient despre acest loc. O noapte în acest mare hotel poate costa mai mult de o mie de lire sterline, deci fiți pregătit să scoateți bani grei în timpul șederii. În timp ce sunteți acolo, nu ezitați să verificați cele mai recente rezultate UK Lotto, s-ar putea să aveți noroc a doua oară.

OK