Top 5 evenimente exclusiviste pentru milionari

milionar la loto

Există o mulțime de evenimente diverse în întreaga lume la care sunt invitate doar celebrități și milionari. Oamenii obișnuiți nu pot participa decât dacă sunt reporteri sau agenți de securitate. Cu toate acestea, chiar și printre aceste evenimente, există unele care sunt mai bune decât altele. Vă prezentăm lista celor mai bune 5 evenimente exclusiviste la care trebuie să participați odată ce ați devenit milionar la loto.

1.   Met Gala

Pe primul loc se află Gala Met (Metropolitan Museum of Art). Acest eveniment anual este axat pe modă și este folosit pentru strângerea de fonduri. Toate încasările obținute în urma acestui eveniment sunt folosite în beneficiul Institutului Costumelor din cadrul Metropolitan Museum of Art din New York.

Biletele pentru acest eveniment sunt cunoscute ca fiind extrem de scumpe și acesta este singurul motiv pentru care Met Gala este considerată a fi una dintre cele mai exclusiviste evenimente din lume. Tot felul de celebrități de profil înalt pot fi văzute aici. De la Rihanna și Selma Hayek la Nick Jonas și Robert Pattinson. Grăbiți-vă să verificați rezultatele la loterie de aseară, poate veți fi suficient de norocos să participați la acest eveniment anul viitor.

2.   Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco

Cursele de Formula 1 au avut întotdeauna prețuri ridicate, indiferent de locația în care are loc cursa. Cu toate acestea, Marele Premiu de la Monaco aduce acest lucru la un cu totul alt nivel. Monte Carlo este cunoscut pentru cazinourile de lux, iahturile scumpe acostate în port și taxele scăzute. Acesta este motivul pentru care multe celebrități de profil înalt își au adresa aici. Pregătiți-vă să cheltuiți niște bani serioși dacă doriți să participați la această cursă. Dacă tot sunteți acolo, citiți despre Loteria Franceză. La urma urmei, Monaco este foarte aproape de Franța.

3.   Festivalul de film de la Cannes

Acesta este, de departe, cel mai mare festival de film din Europa și unul dintre cele mai mari din lume. Mulți oameni de top din industrie participă în fiecare an, iar după terminarea festivalului, are loc o mare petrecere cu participanții pe mega iahtul deținut de Paul Allen. Bineînțeles, trebuie să fiți un nume mare dacă doriți să fiți prezent. Mergeți mai departe și verificați rezultatele EuroMillions de la ultima extragere. Poate că sunteți deja o persoană importantă!

4.   Concorso d’Eleganza Villa d’Este

Chiar dacă este greu de pronunțat, orice pasionat de automobile știe despre acest eveniment. Este o competiție mondială de automobile foarte apreciată, care pune în evidență mașinile clasice și de epocă pe un fundal de o frumusețe pitorească. Puteți participa doar dacă sunteți invitat, iar pentru a primi invitația, trebuie să aveți o reputație în rândul colecționarilor de mașini. Un mod perfect de a începe să colecționați mașini este să câștigați un jackpot la loteria Thunderball. Verificați cele mai recente numere Thunderball și vedeți dacă ați avut noroc.

5.   Apartament privat la Super Bowl

Este bine cunoscut faptul că prețul biletelor pentru ultimul meci al sezonului NFL poate costa o mică avere. Acum imaginați-vă că vă puteți permite să urmăriți meciul din propriul apartament privat cu chelnerul dumneavoastră, mâncare demnă de o stea Michelin și sticle de băuturi extrem de scumpe. Da, acest lucru este costisitor, dar un milionar își poate permite fără să se gândească de două ori.

OK