Kako da se Zaštitite Nakon Što Pobedite u Lotu?

pobede u lotu

Budimo iskreni: pobeda nike tako sigurna kao što se čini. Bilo je slučajeva u kojima su pobednici morali dati pola svog dobitka kako bi druga polovica ostala bezbedna. Iako nije moguće u potpunosti se zaštititi od kriminalaca, ima par stvari koje možete da uradite kako bi ste povećali nivo sigurnosti nakon pobede u lotu.

Anonimnost

Pre svega, uverite se da slučajni ljudi ne saznaju vaše lične podatke. Svakako će te morati da potvrdite svoje podatke prilikom podizanja nagrade, također će te morati da se čujete s odvetnikom, pravnim savetnikom i finansijskim savetnikom, tako da bi trebalo da ih birate mudro (barem znate da više ne morate da tražite najjeftinije opcije). Također bi ste trebali da zapamtite da vaš identitet može da bude otkriven korištenjem veoma nevinih podataka: telefonskog broja, adrese elektornske pošte, ili podataka vašeg zaposlenika. Što manje otkrijete o sebi, to ste sigurniji.

Savetovanje

Zaštitite se zakonski. Možete razgovarati o tome sa pravnim savetnikom, a svakako bi trebalo da dobijete i finansijskog savetnika (osim ako i sami niste veliki igrač u banci). Online lutrije omogućuju osvajanje puno keša, ali morate da razmislite što će te učiniti s njime. Ako ste navikili zarađivati minimalac, pa čak i prosečnu platu, onda će vam najveći džekpot svakako biti prestresan. Ovde su potrebni pravi stručnjaci

SAVET: Kliknite i proverite kompletnu listu onlajn lutrija koje možete da igrate na našem websajtu.

Banka

U teoriji, banka je sigurnija nego stavljanje novca ispod madraca. U praksi, jedna banka je i dalje slabo rešenje. Pokušajte da rasporedite novac na način da onaj tko zna za deo svote, ne zna da imate puno više. Ovo može da zvuči kao savet od paranoika, ali paranoja je točno ono što trebate. Postoje stotine načina da bi vas se pronašlo, i što se više zaštitite, to će te bolje spavati. Ne ulažite u male banke, ne verujte opskurnim kompanijama sa svojim novce – sumnjajte u svakoga.

Također pročitajte: Loto prevare – kako ih izbeći?

Posrednici

Neke od ovih operacija možete da izvršite kroz posrednike. To je još jedan sloj sigurnosti, iako je očito da će posrednik znati puno o vama. Evaluirajte rizik, te ako se isplati, izostavite sebe iz jednadžbe. Ne pitajte porodicu i ortake za pomoć, oni su vaš socijalni krug i savršen nagovestitelj vašeg identiteta. Operirajući iz stražnjeg sedala štitite sebe, vaše voljene i novac koji ste osvojili. Zapamtite da traženje dobitaka u onlajn lutriji zahteva adekvatne pripreme, čak i ako je malo verovatno da će se dobitak dogoditi.

Želite li pobediti? Kupite tikete i proverite najnovije loto rezultate i pobedničke brojeve na našem websajtu.