Kako Igrati Eurojackpot sa Ograničenim Proračunom

šanse za osvajanje Eurojackpota

Bez obzira što velike šanse za zabavu čine vaše šanse za osvajanje Eurojackpota malim, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti za pametniju igru osim što znate kako da igrate Eurojackpot. Evo kompletnog vodiča o tome kako da igrate Eurojackpot sa ograničenim budžetom.

Kako Igrati Eurojackpot

Pet brojeva se pregledaju od 1 do 50, a dva evro broja se pregledaju od 1 do 10. Da biste pobedili male izglede i osvojili džekpot Eurojackpota, trebalo bi da imate svih sedam dobitnih brojeva. Poznavajući obrasce i brojeve koje treba izbegavati kada se igra Eurojackpot. Imaćete prednost u odnosu na ostale igrače, te će te uštedeti novac.

Ključne Tačke

  • Održavajte stratešku udaljenost od kombinacija sa već izvučenim brojevima

Brojni igrači dobijaju priliku da se klade na brojeve s kojima je neka druga osoba osvojila džekpot i na taj način su praktično sigurani da ga oni sami neće osvojiti.

  • Držite se podalje od klađenja u obrazcima

Klađenje na obrazac je znatno poznatija strategija za proveru tiketa s ulogom. Primer brojeva odvojenih da bi se napravila ravna linija na tiketu, bilo dijagonalno ili vertikalno, je igra koja podrazumeva nuđenje nagrade drugima ako su brojevi izvučeni kao šampioni.

  • Suzdržite se od biranja pet brojeva u redu

Zaista, čak i četiri broja u redu su neverovatno noebična pojava, u stvari, u većini Loto diverzija, to se nijednom nije dogodilo.

  • Izbegnite kombinaciju 1-2-3-4-5

Najslavniji aranžman brojeva koji se redovno igraju je 1-2-3-4-5. Velik broj tiketa se kupuje s ovim brojevima.

  • Suzdržite se od klađenja na jednu loto grupu

Nikada nemojte odabrati svih pet brojeva iz jedne grupe na tiketu. Na primer, svaki jednoznamenkasti broj, ili svaka dvadesetica, i tako dalje. Očekivati svaki od pet pobedničkih brojeva izvučenih na jednom skupu je veoma nategnuto.

  • Izbegavajte iste znamenke

Mnogi igrači skaču na priliku da odigraju brojeve sa istom zadnjom znamenkom, na primer, 3-13-23-33, ili sve brojke koje završavaju na 7, ili neli drugi omiljeni i sretni loto broj.

  • Održavajte stratešku distancu od zbrojeva

Drugi preovlađujući multipli koji dobijaju značajnu igru su zbrojevi brojeva, posebno 5-10-15-20-25 i 7-14-21-28-35.

Ne zaboravite proveriti poslednje Eurojackpot rezultate i brojeve na našem websajtu!