Kako Igrati Powerball Onlajn u Grupi

igrati Powerball

Mogućnosti za pobedu su povećane u grupi. Šanse za osvajanje džekpota su povećane jer 1 od 4 bude osvojen od strane grupnog listića. Zato bi ste trebali znati kako igrati Powerball onlajn u grupi.

Ali, pre nego što znate kako igrati Powerball, trebali bi ste znati principe svoje lutrije i nagradnog fonda. Svaka država ima različite principe kada su lutrijske nagrade u pitanju. Svako okupljanje može imati alternativne načine kojima se odlučuje kako fond funkcioniše.

  • Do koje mere morate da potvrdite svoju nagradu?
  • Da li vaša kancelarija ima pravila o klađenju?
  • Da li će razni individualci potvrditi nagradu ili samo jedan mora biti odgovoran za nagradu?
  • Da li je to jednokratni fond, ili grupa igra redovno?

Kako Igrati Powerball?

Dobijete 50 linija i do 150 vam bude ponuđeno u jednom okupljanju. Što više linija uzmete, to će te imati veći dio nagrade ako dođete do trijumfa. Kupovanje u grupi sa porodicom, partnerom, kolegama, ili drugima ne bi trebalo da bude problem. Neće da bude problem dokle god su svi upoznati sa dogovorom otpočetka te znaju igrati Powerball.

  1. Imenujte Pionira
    Imenujte pionira koji je glavni za kupnju loto tiketa, sakupljanje novca i razgovor sa svima u grupi. Deljenje ovih obaveza između nekoliko osoba u grupi može dovesti do grešaka. Također, može da zbuni i zakomplikuje stvari.
  2. Napravite Dogovor
    Sastavljen ugovor može samo da kaže da svi koji potpisuju pristaju da podele nagrade od izvlačenja koje će se desiti u subotu. Detaljniji ugovor sa više tačaka može sadržavati pravila o tome kako se nagrade raspodeljuju, kako se brojevi biraju te hoće li isplata ići odjednom ili u ratama.
  3. Napravite Kopije Tiketa
    Napravite duplikate večine tiketa kako bi ste bili sigurni da ih svi u grupi imaju. Ovo mora da bude posao za prije spomenutog pionira koji originale čuva na bezbednom mestu.
  4. Napravite Listu
    Napravite listu svih ljudi koji su u grupi, naravno, ako se svi u grupi slažu. U slučaju da svi znaju tko je unutra, nitko ne može garantirati da se netko nije pridružio kasnije.

Ne zaboravite da možete lagano proveriti poslednje Powerball rezultate, i naravno sve pobedničke loto brojeve na našem sajtom.