Najvažniji Razlozi za Učestovanje u Nacionalnoj Lutriji Velike Britanije

UK Nacionalna lutrija

Igranje lutrije je dobro poznata aktivnost među milionima ljudi. Prema izveštajima, u Velikoj Britaniji postoji više od 45 miliona redovnih igrača. Zašto toliko vole loto i šta je u njemu tako privlačno? Nastavite da čitate kako biste otkrili glavne razloge za igranje UK Nacionalne lutrije, najstarije loto igre u Britaniji.

Izvanredan Odnos Rizika i Nagrade

Svi mi želimo postići maksimalnu dobit uz minimalne uloge. To je sasvim normalan način razmišljanja, jer osvajanje velikih nagrada gubi smisao i uzbuđenje ako ste uložili stotine, pa čak i hiljade eura.

To je jedan od glavnih razloga za igranje britanske lutrije (UK Lotto) putem interneta. Za samo dva eura, dobijate priliku da osvojite glavnu nagradu koja vredi više od 10 miliona! Ali to nije sve, čak i nagrade iz drugog ili trećeg nivoa mogu vam doneti značajan iznos na vašem bankovnom računu. Zato nemojte gubiti vreme i nabavite svoj loto tiket već danas!

Igrajte Bilo Gde

Jedna od najvećih prednosti UK Nacionalne lutrije je činjenica da možete igrati bilo gde, čak i van Velike Britanije. Zahvaljujući svim prednostima koje nam je doneo 21. vek, možete igrati onlajn loto dokle god imate mobilni uređaj i internet vezu.

Najbolja stvar je što nema razlike između onlajn igranja i lokalne loto prodavnice. Naprotiv, kupovina tiketa onlajn donosi neke prednosti kao što su igranje istih kombinacija za nekoliko narednih kola unapred ili korišćenje generatora nasumičnih brojeva koji može odabrati brojeve umesto vas. Ako niste već probali igrati online, zaista biste trebali da razmislite o tome.

Prenos Novca i Pošteni Izgledi

Svaka lutrija na svijetu tvrdi kako ima najbolje izglede za osvajanje nagrade. No, UK Nacionalna lutrija to zapravo može tvrditi. Šanse za osvajanje džekpota iznose 1 prema 45,057,474. Ovo se čini prilično nepovoljno, ali zapravo su ovo sasvim pristojni izgledi kada se uporede sa nekim drugim lutrijama na tržištu.

Šanse za osvajanje nagrade iz drugog nagradnog nivoa, vredne milion funti, iznose 1 prema 7,509,579. Treća nagrada, vredna £1,750, ima šanse za osvajanje od 1 prema 144,414. Svi koji su ikada igrali loto se moraju složiti da je teško pronaći bolje šanse za osvajanje nagrade od ovih.

Na Lottomatu pazimo na našu uslugu, stoga koristite našu uslugu provere loto rezultata jer su rezultati uvijek ažurirani i 100% pouzdani.

Rezultati na Dohvat Ruke

Verujemo da su ova tri razloga više nego dovoljna da vas inspirišu da krenete u pravom smeru i učestvujete u sledećem izvlačenju UK Nacionalne lutrije. Važno je znati da kada se izvlačenje završi, treba da proverite rezultate UK Lota.

Za to nema boljeg mesta od Lottomat web stranice. Rezultate ažuriramo čim se izvlačenje okonča i sve bude potvrđeno. Takođe, posedujemo arhivu u kojoj možete pregledati rezultate prethodnih kola.