Výhry Archives - LottoMat Play lotteries online Fri, 09 Feb 2018 06:50:45 +0000 cs hourly 1 https://lottomat.com/wp-content/uploads/sites/3/cropped-favicon-32x32.png Výhry Archives - LottoMat 32 32 Jak zjistit, zda jsem vyhrál? https://lottomat.com/cs/?faq=jak-zjistit-zda-jsem-vyhral Fri, 09 Feb 2018 06:50:45 +0000 https://lottomat.com/?faq=jak-zjistit-zda-jsem-vyhral Pro kontrolu, jestli jste vyhráli, prosím, přejděte do „Moje tikety“. Výsledky jsou zveřejňovány přímo po vyhlášení oficiálních výsledků loterie.

The post Jak zjistit, zda jsem vyhrál? appeared first on LottoMat.

]]>
Pro kontrolu, jestli jste vyhráli, prosím, přejděte do „Moje tikety“. Výsledky jsou zveřejňovány přímo po vyhlášení oficiálních výsledků loterie.

The post Jak zjistit, zda jsem vyhrál? appeared first on LottoMat.

]]>
Má čísla vyhrála – jak mohu získat svou výhru? https://lottomat.com/cs/?faq=ma-cisla-vyhrala-jak-mohu-ziskat-svou-vyhru Fri, 09 Feb 2018 06:50:45 +0000 https://lottomat.com/?faq=ma-cisla-vyhrala-jak-mohu-ziskat-svou-vyhru Všechny výhry do výše 2 500 $ jsou okamžitě převedena na Váš uživatelský účet na naší webové stránce. Pokud je Vaše výhra vyšší než 2 500 $, prosím, kontaktujte okamžitě náš tým podpory, protože si budete muset vybrat další kroky při vyzvednutí své výhry. O všech požadavcích budete informováni emailem.

The post Má čísla vyhrála – jak mohu získat svou výhru? appeared first on LottoMat.

]]>
Všechny výhry do výše 2 500 $ jsou okamžitě převedena na Váš uživatelský účet na naší webové stránce.

Pokud je Vaše výhra vyšší než 2 500 $, prosím, kontaktujte okamžitě náš tým podpory, protože si budete muset vybrat další kroky při vyzvednutí své výhry. O všech požadavcích budete informováni emailem.

The post Má čísla vyhrála – jak mohu získat svou výhru? appeared first on LottoMat.

]]>
Musím platit daň? https://lottomat.com/cs/?faq=musim-platit-dan Fri, 09 Feb 2018 06:50:45 +0000 https://lottomat.com/?faq=musim-platit-dan přenese výhry na Váš osobní účet (kromě vysokých výher) po odečtení příslušných místních, státních nebo federálních daní a nákladů na převod peněz. Vezměte na vědomí, že je na uživateli, aby splnil veškeré daňové požadavky platné v místě bydliště uživatele.

The post Musím platit daň? appeared first on LottoMat.

]]>
přenese výhry na Váš osobní účet (kromě vysokých výher) po odečtení příslušných místních, státních nebo federálních daní a nákladů na převod peněz. Vezměte na vědomí, že je na uživateli, aby splnil veškeré daňové požadavky platné v místě bydliště uživatele.

The post Musím platit daň? appeared first on LottoMat.

]]>