LottoMat Archives - LottoMat Play lotteries online Sun, 28 Jan 2018 15:11:04 +0000 sk-SK hourly 1 https://lottomat.com/wp-content/uploads/sites/3/cropped-favicon-32x32.png LottoMat Archives - LottoMat 32 32 Je LottoMat organizátorom ponúkaných lotérií? https://lottomat.com/sk/?faq=je-organizatorom-ponukanych-loterii Sun, 28 Jan 2018 14:19:31 +0000 https://lottomat.com/?faq=je-organizatorom-ponukanych-loterii Nie. Každú z lotérií organizuje spoločnosť oprávnená na organizovanie lotérií v oblasti miestnej dostupnosti. LottoMat ponúka kuriérsku službu, ktorá umožňuje užívateľovi zakúpiť lístky ponúkané na internetových stránkach.

The post Je LottoMat organizátorom ponúkaných lotérií? appeared first on LottoMat.

]]>
Nie. Každú z lotérií organizuje spoločnosť oprávnená na organizovanie lotérií v oblasti miestnej dostupnosti. LottoMat ponúka kuriérsku službu, ktorá umožňuje užívateľovi zakúpiť lístky ponúkané na internetových stránkach.

The post Je LottoMat organizátorom ponúkaných lotérií? appeared first on LottoMat.

]]>
Mám nejaké pochybnosti. Na koho sa môžem obrátiť? https://lottomat.com/sk/?faq=mam-nejake-pochybnosti-na-koho-sa-mozem-obratit Sun, 28 Jan 2018 14:19:31 +0000 https://lottomat.com/?faq=mam-nejake-pochybnosti-na-koho-sa-mozem-obratit V prípade akýchkoľvek pochybností alebo otázok neváhajte kontaktovať náš tím podpory. Informácie o dostupných komunikačných kanáloch môžete skontrolovať na stránke Kontakt.

The post Mám nejaké pochybnosti. Na koho sa môžem obrátiť? appeared first on LottoMat.

]]>
V prípade akýchkoľvek pochybností alebo otázok neváhajte kontaktovať náš tím podpory. Informácie o dostupných komunikačných kanáloch môžete skontrolovať na stránke Kontakt.

The post Mám nejaké pochybnosti. Na koho sa môžem obrátiť? appeared first on LottoMat.

]]>